Left Fortsätt handla
Din beställning

Din varukorg är tom

OM OSS

Vi på Hustopia älskar byggnadsvård, återbruk, miljövänliga byggmaterial samt vardagsprodukter som passar en hållbar livsstil.

Vi föredrar att välja produkter som inte enbart är bra för våra hus och oss som bor där, utan som även är sunda val för jorden vi lever på och alla vi delar den med.

För oss var det därför helt logiskt att kombinera byggnadsvård, ekobygg, återbruk samt hållbar livsstil i samma företag. Vi tycker att det överlappar varandra. Återbruk har tex historiskt sett varit en naturlig del av byggnadsvård och är en viktig del av ekobygg. Och byggnadsvårdprodukter kan användas i ekobygg och vice verca.
En hållbar livsstil är den röda tråden..för vårt hus, hemmiljö och vår kropp.

Vi vill gärna samla allt under ett tak i vår webbutik och kommer att utöka vårt sortiment allt eftersom, så kom gärna förbi flera gånger. Om du registrerar dig så kommer vi även att informera dig och framtida kurser och föreläsningar och om vårt infocafé. 

Och förresten...!

Vi på Hustopia är Victor & Rosetta, två vänner med samma vision att bygga upp ett ansvarstagande företag som hjälper dig med sundare val för en bättre vardag! Vi väljer våra leverantörer noggrannt, se mer under Filosofin. 

Genom att rösta med våra pengar kan vi alla ta ansvar och göra skillnad för en bättre framtid!

Hoppas du håller med och vill handla hos oss!

Du når oss via info@hustopia.se. Varmt välkommen till vår hemsida!